Нарощування вій: які бувають види та яким очам підходять

Нарощування вій: які бувають види та яким очам підходять
0 Comments

Неперевершений погляд-запорука успіху будь-якої дами. Заради цього жінки роблять макіяж, одягають контактні лінзи, навіть малюють та фарбують брови. Однак густі та красиві вії найкраще підходять для того, щоб зробити жіночий погляд загадково чарівним. У цій статті будуть описані види нарощування таких вій, а фото з назвами покажуть, до яких очей вони підходять.

Багато дівчат часто зневіряються через те, що у них немає від природи довгих і кущових вій. Однак не варто сумувати, у XXI столітті технології лешмейкера досягли таких висот, що жінка може надати своїм очам будь-якого вигляду. По ссылке https://rhythmsdance.com.ua/tipi-viginiv-naroshhenix-vij/ ви дізнаєтеся як проходить сама процедура нарощування вій та всі її нюанси.

Основні види лешмейкерових процедур

Нарощування вій ділиться на різновиду залежно від розміру, кількості та довжини ворсинок. Надані фото з назвами допоможуть краще зрозуміти описані види вій та яким очам підходять.

  • Класика – вії клеяться до основи вигину своїх вій. При цьому під час процедури потрібно зазнати кількох годин, інакше можуть залишитися залисини.
  • Лисий ефект є прикріплення ворсинок від внутрішнього кута століття до зовнішнього з різким збільшенням їх довжини.
  • Біличний ефект. Техніка цього виду відрізняється тим, що різко виражені та довгі волоски кріпляться на зовнішньому краї ока.

Нарощування вій: які бувають види та яким очам підходять

  • Подвійний обсяг. При даному вигляді до кожної волоски наклеюється ще два штучні під різними кутами. У результаті виходить об’ємне 2d нарощування вій. На фото цілком видно враження від таких вій.
  • Потрійний об’єм – так само, як 2d, виходить шляхом прикріплення двох штучних вій, проте їх напрямок при потрійному об’ємі повторює натуральний вигин (під одним кутом). Зображення додається.
  • Голлівудський ефект – створення оригінального погляду шляхом класичного лешмейкінгу. Відрізняється від класики тим, що волоски розташовуються густіше, часто по черзі чергуються від довгих до коротких. Таким чином, Голлівуд передбачає найбільший обсяг для нарощування вій.

Додаткові поради щодо нарощування вій для різних типів очей

  • При володінні круглими або близько посадженими очима гарним варіантом лешмейкінгу буде лисий ефект. Результатом процедури стане подовженням ворсинок від центру до зовнішніх кутів, що зробить жіночі очі більш схожими на еліпс.
  • Власницям широко посаджених очей майстер-лешмейкер може здійснити нарощування з натуральним ефектом. Це надасть погляду природності, і, водночас, нейтралізує враження від «надмірно широкого» перенісся.
  • Якщо у дівчини навислі повіки, то вони виглядатимуть більше, якщо почати клеїти великі ворсинки з середини очей до куточків.
  • Якщо куточки вічка опущені, їх необхідно візуально підняти. Для цього підійде білий погл

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *