Сім основних причин, чому чоловік не освідчується жінці у коханні

0 Comments

“Я тебе люблю”. Ці три заповітні слова хоче почути від свого обранця кожна жінка. Ви любите свого чоловіка і не маєте сумніву, що почуття взаємні. І єдина причина, що затьмарює ваші стосунки — відсутність його освідчення в коханні. То чому ж ця проста фраза така «вимовна» для більшості чоловіків?

Чоловіки та жінки — ми такі різні, і тому буває дуже складно «почути» один одного, тому потрібно більше читати все про відносини. Скільки образ, сварок, конфліктів виникає лише тому, що чоловік «не так і не те сказав», а дружина «зрозуміла по-своєму», а що не зрозуміла, то додумала? Чи навпаки?

Сім основних причин, чому чоловік не освідчується жінці у коханні

Кохання — почуття, яке дозволяє чоловікові та жінці порозумітися. Душевний зв’язок настільки сильний, що погляд коханої людини здатний передати набагато більше емоцій, ніж сказані слова.

Не секрет, що жінки емоційніші за чоловіків, тому нам для «повного щастя» так не вистачає трьох заповітних слів — «я тебе люблю». Але навіть самий небагатослівний чоловік здатний висловити свої емоції за допомогою інших фраз: «ти мені дуже дорога», «я ціную тебе» та подібних до них, уникаючи однієї, але такої бажаної.

І якщо для жінки — це лише визнання в почуттях, то чоловік сприймає його набагато серйозніше. Для нього це відповідальність за свою кохану, яку він готовий чи ні взяти на себе.

Чоловік, який говорить про своє кохання на першому побаченні, викликає більшу недовіру у жінки, ніж той, хто не поспішає зі визнанням.

Тому милим дамам не варто поспішати свого обранця і витягувати з нього це словосполучення. Дайте чоловікові розібратися у своїх почуттях.

Сім основних причин, чому чоловік не освідчується жінці у коханні

Чому чоловік не освідчується у коханні?

Якщо чоловік не освідчується жінці у коханні, то, повірте, у нього є на це свої причини:

Перша і найочевидніша причина — чоловік не говорить про свої почуття, тому що не любить і не бачить свого майбутнього поряд з даною жінкою.

Друга – особливості виховання. Хлопчика з дитинства привчають бути стриманим на емоції — не плакати, не скаржитися тощо. І ця установка поширюється і любовні відносини, висловлюючись у досить скупому прояві почуттів.

Третя причина – чоловік сумнівається в силі своїх почуттів. Він начебто й любить, але водночас розглядає можливість виникнення сильнішої прихильності до іншої жінки. І тому не хоче виглядати зрадником в очах своєї партнерки — він нічого їй не обіцяв.

Четверта – чоловік звик і вважає правильним для себе не говорити про почуття, а висловлювати їх справами та вчинками. Жінці варто уважніше придивитися до свого обранця. Можливо ваш чоловік саме з цієї категорії і його ставлення до вас набагато виразніше за будь-які слова.

П’ята причина, яка утримує чоловіка від освідчення в коханні – це сумнів у взаємності почуттів. Його нерішучість може бути пов’язана з тим, що він не відчуває зацікавленості партнерки у подальшому розвитку відносин.

Шоста причина — страх втратити свою незалежність, особливо коли жінка намагається маніпулювати почуттями, контролювати кожну хвилину його життя, не залишаючи чоловікові «особистого простору». Освідчення у коханні, подібні особи, сприймають як довічне право власності на свого партнера. «Та куди він подінеться?», «Кому він потрібен крім мене?», «Без мене він пропаде!» – Знайомо? Ці фрази — не лише знецінюють чоловіка, а й не мають жодного стосунку до кохання.

Сьома причина – чоловік прагне уникнути можливого почуття провини, якщо раптом щось не складеться. Швидше за все, ваші стосунки не перші в його житті, і він уже має невдалий досвід чи спостерігає подібні приклади у своєму близькому оточенні.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *